Ad Shimanski
Diky za zpravu. Odpovim postupne:
- trolejove vedeni mam vypnute (mam slaby a stary PC)
- trolejove vedeni jako samostatny objekt zde zatim nebude, nemam nic takoveho
- vuz KTM-5 jsem nasel jako staticky objekt v MSTS trati Пермь II. S pomoci pratel (Pikku, Jarin, Neznamsebe, Jirik TK etc.) se podarilo udelat z ni jezdici model. Existuje nezavisle na nasi praci dalsi verze (od Ruského tram nadsence) ktera ma lyrovy sberac a animovane otevirani dveri. Prusvih spociva v tom ze ani ja ani rusky kolega nemame souhlas od puvodniho autora modelu na jeho dalsi vyuziti.
- Druzkovka ma cosi spolecneho s Hradcem. Obe jsou postaveny do retro stylu. Pravda Hradec je na starsi obdobi. Mam rad "retro styl" a mam dva duvody. Jsem narozen v roce 1956 a tak se diky MSTS vracim do sveho mladi. A druhy duvod je ten ze mi velmi vadi ta soucasna globalizace planety na americkou pa-kulturu. Proste receno ruske nebo ukrajinske mesto s billboardy na Coca-Colu, s intenzivním automobilovym provozem, kde clovek nerozezna zda-li to auto je nemecke, francouzske (vsechny uz maji stejny desing ....) Kdyz jsem na STTS videl fotky z provozu tram z Moskvy (s temi billboardy ....) tak se uz nebudete divit, ze mne lakaji mensi ruska a ukrajinska mesta, ktera jeste nejsou tolik zasazena globalizaci.
- rad se obratim o pomoc a radu - a dokonce hned zacnu. Moc mi chybi pro silnicni provoz v Druzkovce dva typy typicky ruskych automobilu = Volga 21 (u nas nazyvany "Carevna") a Volga 24. Pokud by se Vam podarilo nejakeho modelare presvedcit aby je vyrobil - to by bylo skvele !
Mam tam Moskvice 408, 412 (407 mi supluje britsky Hillmann), nakladni ZILy ze 70. a 80. let, autobusy = to vse vysbirane z jinych trati. Slovensky MSTS kolega Brzda udelal pekne verze vojenskeho GAZ, UAZ a velky ZIL (tusim ze je to 157) jsou to sice "pocestene" verze, ale ono se to v tom silnicnim provozu ani nepozna.
Diky za privitani ! ! !
Добавлено через 25 минут
Ad Shimansky - dodatek
Jeste k KTM-5 :
Bohuzel jsem nikdy v zivote s timto vozem nikdy nejel (ani jako cestujici) a tak jsem pri ladeni eng vychazel z nasich CKD Tatra. Cab jsem si "upatlal" sam z fotek STTS a zvuky jsou z nemeckych T4D. A zde je dalsi problem. Sehnal jsem video-roliky s originalnim zvukem z jizdy s 71-605 a zjistil jsem ze u ridice je jizda velmi ticha. Je slyset jen cvakani kontroleru a jinak skoro nic. Ani zavirani a otevirani dveri ! ! ! Video mam z mest Orsk, Novotrick, Zlatoust, Astrachan ...... ani na jednom neni slyset zvonek. Ridic proste zavre dvere a jede ! ! ! Zadne cink-cink jsme neslysel.
Mam rad tento typ tramvaje a mam velkou uctu k jeho vyrobcum a provozovatelum. Vzdyt od roku (tusim) 1972 do soucasnosti tram 71-605 skvele slouzila a slouzi v doprave v dobach, kdy prepravni vykony a naroky byly podstatne vetsi nez dnes. Nase CKD Tatra jsem nasel nejvychodneji v meste Barnaul. Z toho dedukuji, ze v tvrdych Sibirskych podminkach (Angarsk, Irkutsk, Ust-Ilimsk atd.) se lepe osvedcily KTM-5 nez nase Tatry. Ale jsem Cech a tak jsem rad ze i tak je hodne ruskych a ukrajinskych mest kde jeste jezdi nase Tatry-CKD. Nejradeji mam mesta kde jsou v provozu oba typy tramvaji (napr. Volzskyj, Krasnodar, Charkov atd ....)
|